NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Valvojat: B1200, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 17, 2013 2:37 pm

Jaahas, että paskaa läppää vaille? No sitähän on tarjolla tuttuun ja totuttuun tapaan :type:

Tämän vuoden reissu siis suuntautui tuonne Ahvenanmaalle ja oli tarkoitettu hiukan sellaiseksi "back to basic" tyyppiseksi matkaksi, eli kaikilla vanhoilla reissaajilla oli etuoikeus matkaan. Vanhoja ukkoja matkaan lähtikin sitten se 22kpl ja uusia tulokkaita 2kpl... Tämähän luonnollisesti tarkoittaa sitä, että muistiinpanovälineille on tarvetta :D
Matkaan lähdettiin 8.7 maanantaina 12:00 ja ajatuksena oli ehtiä viimeiseen mahdolliseen Ahvenanmaalle menevään lauttaan joka siis lähti Vuosnaisista 20:45.
Aikaa siis PITI olla yllin kyllin, vaan kuinkas kävikään :roll: Noh siitä hetken kuluttua kunhan saadaan stoori liikkeelle... Stay tuned :upto:
Kuva
Tuossa kuvassa siis viimeinen Brändön saarelle menevä lautta ja kovin näyttää siltä että me emme ole siinä kyydissä :lol:
Viimeksi muokannut serious-sam, Ti Heinä 30, 2013 4:26 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » To Heinä 18, 2013 3:25 pm

Dag nummer ett: Måndag

Osa porukasta oli siis majaillut tuolla Autonomisessa Kimonkylässä jo sunnuntain ja sieltä poijjaat lähti liikenteeseen hiukan klo.11 jälkeen, suunnitelmana oli jotta ajelevat tuohon Kausalan matkakeitaalle ja huolto-ukko Petu tulee tästä mun kodin kautta noukkimaan kamat ja ajellaan sitten perässä keitaalle.
Kerroin Petulle kamat autoon nakattuani, jotta miten hän pääsee tuohon keitaalle(reitillä tasan 2risteystä 400m matkalla) ja ajelen sitten itse perässä. Kävin kiskomassa kamat niskaan ja läksin pudottelemaan treffipaikalla ja kas kummaa, huolto-autoa ei ollut missään :roll:
Vahva alku reissulle, huolto-auto siis eksyksissä ensimmäisessä mahdollisessa risteyksessä :lol:

Poijjat saanu vehkeet pestyä ja riviin tuolla Kimonkylässä
Kuva
Huolto-autossakin kaikki oleellinen kyydissä
Kuva
Matkakeitaalla jotain "liivimiehii!" :eek:
Kuva
Kuva
No lopulta huolto-auton saavuttua ja ukkojen tankattua niin itsensä kuin moponsa, suuntasimme kohti Nastolan ABC:tä, mistä mukaan tarttui pari Kaaos Divisioonan(nimestä päätellen aika huligaaneja) kollia...
Nopea kahvin kera jutustelu ja suunnitelman kertaus, sekä aikataulun tarkistus -> kaikki OK.
Ei muuta kuin Nastolan miesten kamat auton kyytiin ja siinä vielä viime tippaa kahvia juodessa, meinasi kaikki kahvit purskahtaa pihalle... MITÄ HELVETTIÄ!!??!! Ukot kantaa karmean kokoisia viehepakkeja ja virveleitä kyytiin :D Oli kalahattua ja haavia ja varmaan kahluuhaalarit+saappaatkin
Kuva
Kuva

Tästä lähdettiin ajelemaan sitten kohti Riksua ja seuraavan "jengin", eli Infinity Ridersien (toimitus pahoittelee alkujaan kirjoitus asussa olleita pieniä kirjaimia) tallia missä pitikin kohdata koko loppu sakki.
Tai no Wao oli tulossa letkaan vasta Turusta, mutta eihän turkulaisia voi muutenkaan laskea, eihän? :D
"isojen vehkeiden legenda" odottelikin jo malttamattomana lähtöä :shine:
Kuva
Tässä yhteydessä kun samalla annettiin porukalle nuo tämän vuoden reissupaidat, piti pari ukkoa "palkita" ihan omilla paidoilla... Hook oli tuonut mukanaan etelän reissulta paidan mikä sopi kuin isi äitiin Riihimäen miehelle
Kuva
Itse olin taas uhrannut yhden työpäivänkin tehdessäni logon noille meidän uponor miehille, joten heillekin paitaa jakoon.
Kumpikaan ei ottanut kuvaa itsestään paita päällä, niin joutuu laittamaan pelkän logon :D
Kuva
Edit:Sen verran "pelimiehii" että kyllä ainakin HOOK paitaa käyttää :D
Kuva
Riksussa oltiin edelleen mukavasti aikataulussa ja aivan mielettömänä yllätyksenä, tai no eihän se yllätys ole kun tietää kenestä on kyse... Niin tallilla olikin tuoretta kahvia + TUORETTA hillomunkkia tarjolla :hearton: Siinä sitten kun saatiin joka ukko kasaan, katseltiin fiiliksen nostatukseen tuo viime vuoden reissu video joka nyt on sitten tarjolla myös tuolla youtubessa. Leffan tsekkaamisen jälkeen, kamat niskaan ja sovittiin että ajellaan tankkaamaan tuonne Lopen Nesteelle. Täällä siis tankit täyteen ja kun meinasin mennä nostamaan rahaa automaatista, oli joku ylimielinen hondamies tyhjentänyt koko automaatin :eek:
Ne on noi ratamiehet omassa kastissaan :eyemouth:
Tästä oli sitten ajatuksena siirtyä Forssaan ja todella omaperäisellä valinnalla autokeitaalle syömään, letkaa liikkeelle ja kun oltiin ajeltu ehkä n.5km, viittoi Toope meidä pysäkille parkkiin, vehkeet sivuun ja toope kertoi Labelin pianon olleen yhteistyökyvytön tuolla Nesteen pihalla. Mozze lähti tsekkaamaan tilanteen ja olishan se pitäny arvata ettei sinne pitäisi laittaa miestä millä on taskussa nälkävuoden mittaiset muistiinpanot... Sillä vaikka niitä on sinne vihkoon tehty, ei ihan joka riviä ole luettu. Mies kurvasi takaisin pysäkille missä odoteltiin ja sanoi että peukkua näyttivät. Tässä uskossa siis kypärää päähän ja mopot käymään, kun ei kumminkaan alkanut loppuletkaa kuulumaan ajattelin soitella Kossulle ja kysyä missä mennään. Sieltäpä kerrottiin sitten, että pianon purku on alkanut ja vikaa selvitellään...
Hetken mietinnän jälkeen totesin, etä tässä vaiheessa letkan kärki ajaa valmiiksi tonne Forssaan syömään ja loppuletka tulee kun yamahan kohtalo on selvä.

Pianon kuljettaja kaivelee huolto-autosta sitten työkaluja, vai katseleeko se jo tilaa mihin sen paskan työntäisi?
Kuva
Mitä vi***a muka tällä tehdään???
Kuva
Nää yamaha miehet on ottanut mallia motogp:stä ja Jorgesta, ei paljon omia näppejä paskata :blah:
Kuva
Samaan aikaan jossain välillä Loppi-Forssa
Kuva
Ehdimme sitten ajella tuonne autokeitaalle syömään ja sieltä soittelin tilannekatsausta, puhelimessa tuli helpottava uutinen jotta mopo oli menossa kasaanpäin ja vikana oli ollut irti kiertynyt tulppa :eek:
Välillä noita vehkeitä pitäisi varmaan hiukan tarkistella ja huoltaakin :roll:
Lopulta sitten kaikki pääsi tuonne keitaalle ja edelleen kun luultiin että aikaa on, söi loputkin rauhassa ja parannettiin maailmaa.

Kaikki redinä lähdössä kohti Turkua
Kuva
Jahowl! Siitä sitten laitteet kohti Turkua, tai on jos tarkkoja ollaan niin pikkuisen ohi turun koska kohteena oli siis tuo Vuosnainen. Poimittiin tuo wao mukaan matkaan Paimiosta, jossa käytiin sitten iltaa&aamua varten hakemassa hiukan kaupasta ruokaa&olutta. Olihan seuraava yö siis tarkoitus olla siellä Brändöön saarella majoituspaikassa ilman mitään aamupalaa. Kun siinä ajeltiin, oli hetki ennen Kustavia sinivaloa pitkin poikin tietä... Paikalla siis puhallusratsia ja tietysti koko letka seis, sekä pilliä suuhun. Eihän siinä luonnollisesti mitään ongelmaa ollut, mutta mutta aika vaan riensi koko ajan. Kun sitten Kustavissa oli tuo lossikin myöhässä, niin siinä jonossa odotellessa aloin katselemaan kelloa ja tarkistamaan että moneltas se viimeinen lautta sieltä vuosnaisista oikein lähti? Lautan lähtöaika oli 20:45 ja kun päästiin lossille mistä oli matkaa lauttarantaan n.6km oli kello 20:35... Tässä vaiheessa alkoi sitten oikeasti tuntumaan siltä, jotta voi viddu viddu viddu... :grayno:
Lossipalaveria tulevasta
Kuva
Siinä sitä lossilla sitten eturivissä odotellessa todettiin että nyt kun ekana olen, niin painan niin paljon kuin uskalla sinne rantaan. Malttamattoman katselin pyörän kelloa ja odotin lossin ajorampin laskua kuin crossikuskit puomia, teki pikkuisen jo mieli kokeilla, jotta onko hondasta hyppymopoksi :gunsfiring:
Kun sitten ramppi laski ja vihreä syttyi, ei paljon enää säästelty. Matkaan ei montaa minuuttia mennyt, mutta niin vain kun laskettelin siihen vuosnaisten rantaan ei lauttaa enää parkissa ollut. Samalla kun vilkaisin prätkän kelloa, näytti se 20:47 ja se lautta oli niin kaukana ettei se kyllä ollut siitä just lähtenyt.
EI VITTU, SE TUNNE MIKÄ VALTASI KUN KATSELIN LOITTONEVAA LAUTTAA, TIETÄEN ETTÄ NYT SITTEN KUSEE KAIKKI SUUNNITELTU :mad2:
Siellä se menee...
Kuva
Lisää epäuskoista ukkoa paikalle
Kuva
Koko sakki siihen ihmettelemään, allekirjoittanut yrittää epätoivoisesti soittaa lautalle
Kuva
Pieni porukka kokoontuminen
Kuva
Mitäs siinä sitten kuin nyky sanoin sokka irti
Kuva

Kun sitten epätoivoisen soittelun tuloksena oli se, että ennen tiistaita sinne saareen ei pääse, alkoi seuraavaksi todellinen vanhaa stunttiryhmää lainatakseni Plan-B toteutus... Tuota Vuosnaisten meri-asemaa siinä rannassa pitää kossulle tuttu pariskunta ja tätä oltiin jo aiemmin kartoitettu yhdeksi majapaikaksi... Joten mies liikkeelle kysymään mahtaisiko olla joukkiolle tilaa? Sattui sitten vähän tuuria matkaan ja heillä oli tilaa joka miehelle :) Tästä majoituksen järjestämisestä SUPER KIITOKSET menee Kossulle :hearton:, mies hoiti koko homman sillä välin kun allekirjoittanut mietti mereen hyppäämistä.
Ennenkuin kaikki sai edes mopojaan parkkiin, oli osa terassin pöydistä tämän näköisiä
Kuva
Paikka valinta jäi arvoitukseksi, sillä ainakin toinen kavereista ei ole mikään sinkku
Kuva
Terassinäkymää
Kuva
Toiset ajatteli, että täältä ainakin riittää sapuskaa
Kuva
Lopulta hetken terassilla ihmettelyn jälkeen kamat huoneisiin ja saatiin vielä siihen illaksi/yöksi tuo saunakin lämpimäksi...
Kuva
Voisko tässä olla niin, että huoneen nimi on enne :D
Kuva
Hienoa maisemaahan tässäkin oli
Kuva
Adonikset haluaa aina poseerata :D
Kuva
Täällä kun istuttiin saunassa porukalla, oli yllättäen tuolla Pikkurosvolla uusi "peli" tarjolla tähän viikkoon.
Homma menee niin, että vilauttamalla tuoa miehistä värkkiä AINA kun saat jonkun sitä katsomaan, saat pisteen. Tästähän tuli luonnollisesti tälläisessä porukassa ihan uusi peli koko viikolle, pelin isäntä näytti kyllä heti ensimmäisellä saunareissulla olevansa tässä lajissa aika haka :shine: Kaveri napsi tasaisesti pisteitä lähes joka ukolta todella säälimättä. Hetki mietittiin saako J-Beam edes osallistua tähän, muta koska ollaan äärimmäisen solidaarisia, niin toki mies mukaan huolittiin :wink2:

Tuo Vuosnaisten Meriasema on kyllä upea paikka ja sitä voi lämpimästi suositella kaikille :wavey:
Vaikka itse en edelleenkään Facebookissa ole, niin sieltä löytyy läjäpäin kuvia tuosta paikasta :)
Klikka på här
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Elo 07, 2013 9:04 pm. Yhteensä muokattu 17 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Su Heinä 21, 2013 8:58 am

Dag nummer två Tisdag: Vuosnaisista Brändööseen ja trippi Jurmoon...

Tiistai aamu valkeni sitten kauniina ja toisilla ehkä jopa hiukan krapulaisena. Itsellä ajatuksena oli vain sitten alkaa selvittämään kokonais soppaa, jotta miten reissun nyt sitten käy. Yön aikana olin ollut yhteydessä s-postilla noiden meidän majoitusten kanssa ja aloin myös soittelemaan tuonne Ålandstrafikenille, että pääseekö sinne koko perkeleen saaristoon millään.
Majoitukset sainkin onnistumaan kivasti molemmissa jo ennalta sovituissa paikoissa, joten ylimääräistä ei tässä vaiheessa sitten tullut kuin tuo Vuosnaisten meriaseman ensimmäinen yö. Mutta sitten alkoikin se veivaaminen tuon perkeleen lauttayhtiön kanssa... Kun ei sitten tämän kokoista poppoota saa näköjään mitenkään tonne saaristoon (myöhemmin huomattiin, ettei sitä kyllä saa sieltä poiskaan :nono: )
Lopulta sain sitten ålandstrafikenin kautta ensimmäisen lautan, että päästään tuonne Brändööseen ja seuraavan päivän lautan sain sitten soittamalla suoraan lautan kapteenille, joka lupasi että saadaan keskiviikkona kaikki vehkeet kyytiin ja siirtymään Hummelviikkiin :)

Tepian kömpi ylös ja kamoineen kohti huolto-autoa sieltä "rauhan sviitistä"
Huomatkaa entisen "playboyn" nykyinen rosoisempi biker-look gold-laseineen :D
Kuva
Pikku hiljaa tavaroita huolto-auton kyytiin
Kuva
Etsi kuvasta läskiperse/perseeT :D
Kuva
Eräs Ducati ukoista oli ostanut kyllä aika ylpeen kypärän
Kuva
Jonka tietysti Honda-mies bongasi
Kuva
Kuin isi äitiin vai nyrkki perseeseen?
Kuva
Huikea 80m siirtymä ja odottelemaan lauttaa
Kuva
HUOH, kaikki lautassa ja matkalla kohti Brändö:tä
Kuva
Sinne jäi Vuosnainen
Kuva
Kuva
Ja uusi "satama" häämöttää
Kuva
Vieressä "express"yhteys Jurmoon, josta myöhemmin lisää...
Kuva

Täältä meille oli sitten varattuna jo siis edelliseksi yöksi mökit paikasta nimeltä Fisketorpet. Sain tosiaan muutettua täällä sen meidän varauksen ilman mitään lisämaksuja seuraavalle päivälle, aivan upeaa palvelua paikan omistavalta pariskunnalta :hearton:
Tänne sitten ajeltiin ajatuksena käydä ensin viemässä kamat mökkeihin ja lähdetään sitten etsimään ruokapaikkaa. Osattiin sitten lähes hoodeille, yllättäen kumminkin pikkuisen eksyttiin ja käytännössä tie päättyi mereen :lol:
Busamies käytti tilaisuuden hyväkseen ja keskittyi ottamaan varmaan myynti ilmoitukseen kuvia...
Kuva
Vehkeet ympäri ja muutama sata metriä taaksepäin ja löysinkin tuon paikan omistajan, joka sitten ystävällisesti esitteli kaikki paikat ja kertoi muutenkin koko paikan historiasta...
Porukka kasaan ja vehkeet parkkiin
Kuva
Ei vittu, me tultiin hiekkatietä ja uuden miehen ilme sen mukainen
Kuva
Ei nää maisemat kyllä oo paskempia?
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Mitä nyt jotain rumia ukkoja pyörii edessä
Kuva
Mökitkin oli aivan asunkelpoisia
Kuva
Kuva

Pikkuhiljaa lähdettiin sitte katselemaan tuolta saaresta paikkaa mistä saada pikkuisen ruokaa ja päästä käymään kaupassa... Lähdettin sellaisissa pikku ryppäissä, mutta sen verran on pikkuinen saari että hetkessä oli koko lauma kasassa :D No mutta, mutta... Eihän tota bättre folkea paljon kiinnosta kuppiloita ja kauppoja pitää paskahousuille auki :angry: Perkele lähes joka kuppila(joita onkin vissiin 5 koko saarella :D ) oli kiinni... Suurin osa sitten lähti siinä ihan muutaman kilsan päässä olevaan gullivaniin kun sieltä sai ainakin ruokaa. Itse jäin googlettelemaan ja sen perusteella huomasin että hitto, siellä Jurmossahan on kauppa... Lähdettiin siten J-beamin ja Waon kanssa ajelemaan sinne satamaan mihin oltiin aiemmiin saavuttu ja siellähän oli sitten parkissa se pikkulautta. Tulivat vielä ystävällisesti kysymään, että jurmoonko olisitte matkalla? No perkele, ilmainen lautta joten vehkeet kyytiin!
Kuva
Ja sieltähän löytyi mukava pikkuinen Tarmo-lähikauppa :)
Kuva
Johtuiko se sitten nätistä myyjä tyttösestä vai mistä, mutta niin vain sai tyttö meille vähän "pakko myytyä" sitten paikallista kuuluisuutta edustavat hampurilaisateriat :D
Lihana välissä kuuluisaa ylämaan karjaa ja saihan se kovankin sonnin himokkaaksi :P
Kuva
Muutenhan tuolla Jurmossa ei ihan kauheasti ole ajeltavaa, asfalttia riittää kaikkiaan varmaan 500m 3 eri tiessä ja kokonais ajettavaakin varmaan alle 5km :lol:
Hyvän ruuan jälkeen vielä kaupan puolelta eväät mukaan, missa homma meni niin, että tyttö sanoi mitä me halutaan ja me vaan ostettiin, tuli hiukan sellainen "maksullisen naisen olo!" :D
Reilu tunti siinä oltiin ja samalla lautalla, näppärästi takaisin.
Kuva
Jotain pippaloita ne sinne järjesteli, ei silti lienenyt se oleellinen kuvauskohde :blah:
Kaukanahan ne tyttölapset oli, mutta kiva niitä odotellessa oli katsella...
Kuva
Sen verran oli tuo paikallinen asfaltti kunnossa, että takaisin päästessä päästiin vähän jumppaamaan...
Laittoihan se sentään vähän hymyilemään parin raskaan päivän päätteeksi
Kuva
Joutui siellä muutkin jumppaamaan
Kuva
Täälläkin oli sitten illalle varattu sauna tuonne rantaan ja siinä huuhtoitui niin päivän pölyt kuin muutamat aamupäivän pettymykset... Saunassa istuessa yhtäkkiä aukesi ovi ja en tajua miten näin kokenut kaveri pystyi ottamaan piste menetyksen tosta j-beamin munasta :cry: Mikä helvetti saa ihmisen katsomaan sitä, vaikka sen on jo nähnyt ja kauhistellut lukemattomia kertoja :eek: Kielloista huolimatta, niin vaan meni myös uudetkin miehet tekemään tuijotus virheen :D
Muitakin hämmästyttäviä asioita tuolla saaristossa silti tapahtuu :eek:
Sillä ennen tätä en uskonut MERENNEITOIHIN, mutta tottahan se vaan oikeasti on!!!!
Kuva
No oli siellä MERILEIJONIAKIN :shine:
Kuva

Loppuyö istuttiin mukavalla grillikatoksella mietiskellen huomiselle luvattua sadetta ja samassa yhteydessä mielessä oli myös se että, mitenkähän tuo lautan hurrikapteeni mahtaa toimia, pitääkö mies sanansa että pelit mahtuu kyytiin :upto:
Viimeksi muokannut serious-sam, Ti Heinä 30, 2013 10:53 pm. Yhteensä muokattu 6 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ti Heinä 23, 2013 9:59 pm

Dag nummer Tre: Brändö till Hummelvik

Makeasti nukututn yön jälkeen sitä heräiltiin aamusta kumminkin hyvissä ajoin, ajatuksena lähteä liikkeelle viimeistään 12:30. Sillä lautan kapteeni oli sanonut, että muistatte sitten olla hyvissä ajoin satamassa...
Matkaa sinne satamaan oli n.14km, joten ajattelin että kyllä siihen täytyy 1,5h riittää :D
Siinä sitten heti aamutuimaan whatsapp ilmoitteli, jotta kahvia olisi tarjolla :wink2:
Joten äkkiä edes reiskat jalkaan ja pihalle ihmettelemään...
Yöllä oli satanut, mutta kovin näytti ettei vettä tulisi sittenkään, joten aamukahville
Kuva
Eikä mennyt kuin hörppy, niin kuppi oli tyhjä
Kuva
Viereisessä mökissä oli kaupunkilaismies mennyt paniikkiin, löydettyään tiskialtaasta ystävän
Kuva
Saivat kumminkin kaverin siirrettyä mökin ulkoseinälle lepäilemään
Kuva
Fella oli paininut vissiin koko yön hyttyslaumaa vastaan...Vai mikä lienee purrut, mutta söpöt on jalat
Kuva

Aamukahvien jälkeen sitten kamoja kasaan ja letka liikkeelle, niin ollaan tosiaan ajoissa...
Ja kas kummaa, nyt oltiin sitten kyllä todella hyvissä ajoin, sillä lautan lähtöaika oli 14:45 ja me oltiin satamassa about 12:20 :lol:
Siinä sitten rivistöä märässä, mutta ei sateisessa satamassa
Kuva
Kuva
Odottavan aika on piiiiiiitkä, joten jokainen sitten tahollaan vietti aikaa kuten saattoi.
Veispuuk status kuntoon
Kuva
Perus paskanjauhantaa porukalla
Kuva
Osa porukasta päätti ajella takaisinpäin n.10km ja käydä syömässä. Kun sieltä sitten saavuttiin takaisin, oli asfaltti pikkuisen jo kuivanut...
No mitäpä muuta siitä olisi seurannut
Kuva
Kuva

Sen että ukot sai vehkeet parkkiin, niin siihen vierelle ajoi joku nainen jollain perkeleen sukisukin balenolla ja vähän kauempaa kuuntelin, jotta mikä vitun mouhoaminen siellä nyt käy... Nå taashan se bättre folke nosti päätään ja ilmeisesti saaressa ilman munan saantia asuva naisihminen oli äärimmäisen vittuuntunut, kun joku oli ohittanut hänet hetki sitten 70km/h rajoitusalueella ainakin 120km/h vauhdilla. Kyseinen täti mouhosi kuin hullu, unohtaen silti että ajeli itse ilman turvavyötä :freak2: Noh joka tapauksessa nainen lupasi soittaa poliisit manner ahvenanmaalle ja en pätkääkään epäile, etteikö se myös niin tehnyt.
Lopultahan tuo lautta saapui ja jännitys alkoi tiivistymään, jotta mahdutaanko kyytiin :upto:
Hommahan näytti pyörien osalta hyvältä, MUTTA kansimieheille ei jostain syystä ollut mennyt sana siitä että tuo huolto-auto on ISO. Puhelimessa kyllä kerroin kapteenille, että auto on paketti-auto, mutta jostain johtuen ei nyt sitten kansimiehille asti sana kiirinyt. Noh, pyörät lauttaan ja jännittämään, jotta jääkö petu saareen. Tässä kyllä sitten kapteeni ja miehistö oli lupauksensa takana ja vaikka tiukkaa teki, niin vaan saatiin autokin kyytiin, huoh!
Tämä lautta väli kestikin sen n.2,5h ja lopulta sitten se Hummelvik häämötti edessä.
Tällä matkalla piti oikein henk.koht käydä kiittämässä kapteenia siitä, että hoiti homman himaan ja vehkeet kyytiin. Kun sitten saavuttiin Hummelviikkiin, odoteltiin tietysti jotta sattuuko sitä vastaanotto komiteaa olla odottelemassa... Eipä siellä ketään ollut kumminkaan missään, ennenkuin sitten päästiin Maarianhaminaan. Ajeltiin vilpittömästi tälläiselle porukalle oikeastaan käsittämättömän nätisti tuo matka, noin esimerkkinä huoltoautosta ei menty missään vaiheessa ohi. Kokonaismatkaa kertyi huikeat 45km ja kertaalleen pysähdyttiin matkalla pankkiautomaatille ja tankille. Tästä tankilta lähtiessä oli varmaan ainut kohta jossa sitten loppuletkassa keula nousi ja ehkä rengaskin sattui lyömään joutavaa. Päästiin tuonne Gästhem Kronanin pihaan ja joku tuli letkasta kertomaan, jotta prätkäpoliisi oli seurannut meitä perille asti tuolta Maarianhaminan rajalta asti :eyemouth:
Itse menin majataloon sisään hakemaan huoneiden avaimia ja jätkät jäi pihalle puhumaan ihan normaalia läppää. Poliisi oli herasmiehenä kumminkin odotellut kaikessa rauhassa ja kun puheen sorina oli hiljalleen hiljentynyt, oli mies kysynyt: Anteeksi, saisinko minä nyt puheenvuoron :D
Poliisi oli erittäin asiallisesti selittänyt, jotta heille oli soitettu 3 KERTAA :eek: meistä tuolla n.18km matkalla ja päätti tulla siten katsomaan minkälaista sakkia oikein on kyseessä :eek: Ei jumalauta!! kyllä lienee tapahtuma köyhä saari, jos oikeasti poliisia vaivataan tollaisella jutulla :angry: Toveri J-Beam oli kertonut poliisille sillä aikaan kun olin huoneita vastaanottamassa, että kuulostaa kyllä todella omituiselta sillä olimme oikeasti ajaneet jo lähes käsittämättömän nätisti. Tulin sitten itsekin paikalla ja kerroin herrasmiehelle myös oman mielipiteeni ja sanoin, että ei tässä viitsi ihan kusipäisellä ajotavalla verta kerjätä nenästä, kun ei täältä saatanan saaresta pääse karkuunkaan :lol:
Erittäin asiallinen poliisimies juttu tuokiossaan
Kuva
FZ1:lla ne näköjään täälläkin ajaa
Kuva
Tämän jälkeen tehtiin vähän huonejakoa ja sovittiin, jotta nyt kun on pari päivää aikaa niin lähdetääs yhdessä syömään ja ehkä sinne baariinkin :drin:
Kaikki yhdes koos, paitsi joku apina sooloilee
Kuva
Ensin vähä pizzaa ala diablo
Kuva
Ja kun siinä samassa oli baarikin, niin....... Voihan sen arvata :D
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Muutama tunti lisää ja ei se meno ainakaan vielä hyytymään päin ollut :D
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeiset saapui takaisin kämpille vissiin aamu 5 nurkilla ja yllätäen baarissa oli kyselty, että ootteko joku pursiseura tai vastaava :lol: Kun jätkät oli sanonut olevansa tavan duunareita, oli muija yllättäen lähtenyt menemään...
Jo aiemmissa majapaikoissa oli kuulunut huhua, muutaman herran aika kovaäänisestä nukkumisesta, joten tilannetta yritettiin paikata hand made "noise killerillä"
Kuva
Ehkä tuollakin huoneessa päästin lopulta nukkumatin maailmaan :)
Omassa huoneessa kävi tuo Pikkurosvo baarista tullessaan juttusilla ja siinä aikamme tarinoituamme mies toivotteli hyvät yöt ja painoi oven kiinni, tästä n.20s kuluttua ovi lensi selälleen ja rosvo hyppi haarahyppyjä munasillaan oviaukossa :lol: Voisi sanoa että perkeleen jäätävät 4pistettä tästä huoneesta, tai Jusu sanoi ettei nähnyt kuin kassit, joten siitä vain 1/2-pistettä :D
Helvetin mukava painaa unten maille mielikuva verkkokalvoille painuneena :hearton:
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Elo 07, 2013 9:27 pm. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 24, 2013 12:48 am

Dag nummer fyra: Marienham

Täältä Maarianhaminasta meillä oli alkuperäinen varaus Gästhem Kronanissa siis TI-PE, mutta tuon myöhästymisen seurauksena se typistyi päivällä. Paikalle saavuttiin siis keskiviikko iltana ja perjantaina jatketaan matkaa tuonne Svinöön. Koska kumminkin aikaa oli varattuna, oli ajatuksena sitten käydä vähän torstaina ajelemassa tutustumassa, onko täällä sitten oikeasti jotain nähtävää?
Maarianhamina on vähän hassu paikka, sillä tavallaan jokainen päätie menee johonkin, mutta mitään yhdysteitä ei ole. Eli jos menee jonnekin, on sieltä vähän tultava aina samaa reittiä poiskin. Tämä luonnollisesti asettaa vähän haastetta tälläiselle "lifestyle" ajelulle.
Kun matkassa oli mukana aikamoinen läjä noita räärää-hondia, vertailtiin Fellan kanssa ajoasentoja
Kuva
Kuva
Kani-kone alkaa lunastamaan parkkivalinnallaan ylimielistä paitaa :D
Kuva
Koska mies oli itse poissa, niin mentiin porukalla ihmettelemään sen mopoa
Kuva

Siitä kun päivän valjettua viimeisetkin kauhean kankkusen saattelemana pääsi ylös, hypättiin mopojen selkään ja lähdettiin ajelemaan 1-tietä kohti Eckeröä... Tämä tie päättyy yllättäen eckerölinen lähtösatamaan ja ei tarjonnut edes reittinä mitään ihmeellistä.
Olin katsonut vähän reittiä valmiiksi ja Sålisissa pitäisi löytyä sodan aikainen patteri, joten suuntimaa sinne ja ihmettelemään. No tämähän löytyi kyllä helposti ja sisääntulo paikka oli tämän näköinen
Kuva
Tuosta käveltävää oli sellaista kivipolkua pitkin n.700m ja tässä vaiheessa muutamalla hiukan enemmän aterioita kaipaavalla kaverilla alkoi olemaan niin julmettu nälkä, että meinasivat syödä polun kiviä.
Mentiin kumminkin urhoollisesti katsomaan mestoja :grayyes:
Pettymys oli sitten aika suuri kun perille päästiin, näköjään täällä on museokohde JOS siinä joskus on jotain ollut. Sillä ruotsalaiset oli tuhonnut sodan jälkeen kaikki mitä tuolla on ollut ja jäljellä on vain.... hmmm. HELVETILLINEN KASA KIVIÄ!
Kuva
Kuva
Oli ne sentään tehnyt sinne näkötornin
Kuva
Noh, kyllä sieltä sentään johonkin näki
Kuva

Täältä poistuessa otettiin suunnaksi Godby ja sieltä varmaan kaikille Ahvenanmaan kävijöille tuttu Uffe på berget... Maisemat on kyllä täältä komeat, mutta eipä voi tämänkään kahvilan tarjontaa ihan hirveästi hehkuttaa :lol: Ensimmäinen ruokatilaaja sai "pannupihvinsä", joka käytännössä oli sitten hiukan isompi lihapulla :lol: :lol:
(harmittavasti tämä kuva on kadoksissa)
Joku yrittää soitella lauttaa millä pääsis Ahvenanmaalta edes pois
Kuva
Perus fiiliskuvat tietysti, ensin maisemaa
Kuva
Ja "The Gunmen"
Kuva
"The Gunmen+Hoodie"
Kuva
"Double guns with vest" :D
Kuva

Täältä ajeltiin kaupan kautta takaisin tuonne kronaniin ja tarkoituksena oli sitten iltakävelyllä käydä tsekkaamassa tuo kuuluisa Pommern.
Kaupasta ihan vaan kokeilumielellä, moottoripäille suunnattua olutta
Kuva
Vehkeet parkkiin ja suihkun kautta nimenhuutoon. Siitä sitten koko roskajoukko liikkeelle
Kuva
Ja siinähän se on parkissa, vaikuttavan näköinen laiva
Kuva
Kun tuolla interwebin ihmeellisessä maailmassa on jo vuosia levinnyt kuva kakskymppisestä terhistä, niin ei ihme että tällä porukalla siitä tuli sitten "kunigasidea" kolmekymppisestä teposta :D
Joten vertailun vuoksi:
Se "kuuluisa" Terhi
Kuva
Ja vähintäänkin yhtä kuuluisa Teppo
Kuva
Perinteitä kunnioittaen piti myös ottaa sitten vähän ryhmäkuvaa
Kuva
Ennenkuin tuo kuva syntyi, oli "pikkuinen" kameran confaaminen, sillä mies peräti avasi koko paketin tässä vaiheessa reissua :D
Kuva
Samaan aikaan kanilla oli tylsää ja sitten pelättiinkin ettei nyt vaan kävis mitään...
Kuva
Ja kas kummaa, joku bongasi siitä laivan vierestä terassin :D
Kuva
Sinne siis komeissa maisemissa ottamaan muutama iltaolut :cheers:
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, Ti Heinä 30, 2013 10:51 am. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

El_EFE
Viestit: 31
Liittynyt: Ma Marras 08, 2010 1:00 am

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja El_EFE » Ke Heinä 24, 2013 8:44 pm

Oonko mä ainoa joka ei nää noita kuvia?

Avatar
night.
Viestit: 622
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 12:00 am
Paikkakunta: R1
Viesti:

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja night. » Ke Heinä 24, 2013 8:50 pm

El_EFE kirjoitti:Oonko mä ainoa joka ei nää noita kuvia?
et oo. näkyy vaan yks ahteri :eek:

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 24, 2013 9:23 pm

Jaahas, sen verran näköjään suosiota jutulla että tuli photobucketin ilmainen kaista limiittiin...
Täytyy huomenna päivittää tohon maksulliseen pro-versioon, niin ei tarvi odotella kuun vaihdetta :wavey:

Susukisti
Viestit: 149
Liittynyt: Ke Maalis 28, 2007 12:00 am
Paikkakunta: TelluS

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja Susukisti » Ke Heinä 24, 2013 9:30 pm

Näkyy nuo, jos jaksaa avata uuteen välilehteen...

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 24, 2013 9:38 pm

Dag nummer fem: Marienham - Kastelholmsslott - Svinö

Perjantaina oli sitten tarkoitus siirtyä tuolta Maarianhaminasta loppureissun ajaksi n.25km päähän Svinöön mikä oli meidän alkuperäisen lähtösataman Långnäs ihan vieressä. Mutta mutta... Kun tässä muutenkin oli asiat mennyt vituiksi, niin jo tuossa pari päivää ålandstrafikenin kanssa asioita vääntäneenä, eihän täältä vitun saarelta sitten meinannut päästä pois :mad: Eli ålandstrafikenilla ei tuota eteläistä, eikä edes pohjoista(sama millä tultiin) päässyt Turkuun tai Vuosnaisiin. Tosiaan isolla porukalla ei ainakaan tänne saarelle meinaa päästä, eikä sieltä meinaa kyllä edes päästä poiskaan :eek:
Olin sitten jo torstai iltana soitellut läpi noita isompia laivayhtiöitä ja ainoaksi vaihtoehdoksi päästä sunnuntaina kotiin jäi tuo tallink-silja. Sain sitten perjantai aamuna tehtyä sinne kaikki varaukset ja jo ihan yleisen mielenterveyden kannalta halusin käydä satamassa varmistamassa ja maksamassa kaikki etukäteen. Tässä vaiheessa alkoi tuo åland olemaan sen verran vitutuksen puolella, että kotiinpääsy oli pakko varmistaa :wink2:
Kun sitten olin tekemässä lähtöä tuonne satamaan, aloin kuuntelemaan että alkoiko joku ajamaan nurmikkoa siitä majatalon pihalta :-? Hetken ihmettelyn jälkeen pää ikkunasta ulos ja eihän siellä mikään B&S ollut käynnissä, vaan ducati :lol: Kun tultiin Maarianhaminaan, oli ducati sitten hiukan keitellyt ja asennusmiehet siellä sitten käytteli sitä, etsiäkseen vikaa...
Mukavampihan se on lämmintä moottoria alkaa purkamaan
Kuva
Muutama hetki lisää ja "auttavia" käsiä alkaa kerääntymään ihan kiitettävästi :D
Omistajan asenne säilyy silti miehen linjan mukaisena
Kuva
Hetken pähkäilyn jälkeen viaksi löytyi kärähtäneet flektin johdot
Kuva
Ja tilapäisestä patentista ei juurikaan tullut tahallaan tämän näköinen
Kuva

Sain sitten syvän huokauksen saattelemana meille liput tuonne sunnuntain lauttaan ja kun kävelin sitten takaisin majatalolle, oli tuo kovan onnen ducatikin kasassa. Seuraavana etappina ajateltiin, että kun nyt täällä ollaan, niin ajellaan käymään tuolla Kastelholman linnassa ennenkuin mennään sinne Svinön majoitukseen.
Ja n.puolen tunnin ajelun jälkeen oltiinkin jo perillä
Kuva
Apina lauma häröilee pitkin poikin
Kuva
Hobitille ja Kani-koneelle oli ihan oma haarniskakin
Kuva
Pikkuisen Dorkan näköistä sakkia :lol:
Kuva
Kuva
Eihän toi nyt mikään megaupea linna ole, mutta kannattaahan siellä käydä jos nurkilla on :)
Vieressä oli joku pikkuinen vankilamuseo, mistä selvisikin vasta paikanpäällä, että sitä onkin käytettty vain tutkinta-vankilana.
Pari random kuvaa sieltä
Kuva
Kuva
Tästä ajeltiin sitten vielä muutaman kilsan matka vilkaisemaan noita Bomarsundin raunioita
Kuva
Aina löytyy "lainrikkojia", sillä näillehän ei saanut kiivetä
Kuva
Kun sitten saatiin kaikkien "museonälkä" tyydytettyä ajateltiin mennä sitten porukalla käymään kaupassa ja ihan vaan Mozzea ajatellen valinta sitten osui tähän, tarkkasilmäiset löytää sieltä K-marketin merkin
Kuva
Kun saatiin käytyä kaupassa ja heitettyä ostokset kyytiin, saatiin ehkä yllättäen siihen kaupan pihalle pikku "härdelli" muutaman kaverin hiukan lämmittäessä renkaita tulevaa mutkapätkää ajatellen :upto:
Kaupan pihasta pois ja kohti ensimmäistä liikenneympyrää, TADAA mikäs muukaan kuin poliisiauto suoraan letkan eteen. Ajattelin tässä vaiheessa, että näinköhän haluavat pysäyttää koko letkan ihan vaan omaksi ilokseen? Mutta ei, vaan seuraavassa ympyrässä heittivät vain täyden ympyrän, jota pääsevätkin letkan perään! Ai kun ihanaa, ihan saattueessa päästään ajamaan kohti Svinöä :hearton:
Seurailivat meitä käytännössä Maarianhaminan rajalle, minkä jälkeen kääntyivät takaisin kaupunkiin ja me sitten jatkettiin hyvillä mielillä matkaa kohti seuraavaa majoitusta.
Täällä meillä oli sitten käytössä sellainen rauhallinen pikkuinen mökkikylä. Vaikka majoituspaikalle piti kyyräillä pikkupätkä hiekkabaanaa, oli paikka kumminkin ihan kohtuullisen lähellä isoa tietä.
Hiukan yleisnäkymää tuosta
Kuva
Maisemissa ei ollut täälläkään kyllä mitään vikaa :wink2:
Kuva
Kuva
Koska takana oli raskas "museopäivä", oli meillä sauna täälläkin varattuna ja illan teemaksi jäi siten vain hiukan rentoutua ja saunoa, sekä käydä grillipaikalla vähän syömässä.
Kuva
Osa porukasta saunomaan ja laiturille patsastelemaan
Kuva
Mikäs siinä oli ilta-auringon laskiessa grillailla A1-seurassa :hearton:
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, Su Heinä 28, 2013 10:38 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Pe Heinä 26, 2013 10:16 pm

Dag nummer sexsexsex: Svinö-Långnäs B-day

Tälle lauantaille oltiin sitten meinattu, jotta kun kerran paikalliset on mitä on, niin annetaan sitten vähän aihetta siihen poliisille soitteluun :firing: Aamusta heräiliin sitten edelleen todella kauniiseen keliin :wink2: Perinteiseen tapaan Petu&Rale&Kossu oli jo keitellyt ensimmäisen pannullisen aamukahvia, joten sitä sitten nauttimaan, että saadaan silmät auki.
Aamiais seuruetta nautiskelemassa
Kuva
Ja on pöydässä antimia, tuoremehua ja kahvia ja leipää, ei sitä muuta tarvi.
Kuva
Se TUNNE kun leivän välissä on varmaan 2sentin kerros aurajuustoa :lol:
Kuva
Samaan aikaan toisaalla leirissä: se TUNNE kun...hmmm...???
Kuva
Kun sitten saatiin aamupalat nassuun, oli päivän perinteisen "urheilusuoritteen aika"
Joten läjä frisbeetä esiin ja nurmikolle
Kuva
Sitten vähän ajokampetta niskaan ja vähän ajelemaan. Oltiin jo tullessa katsottu, että siinä vähän matkaa takaisinpäin oli kiva levähdysalue missä pääsi pyörittelemään ympyröitä ja vieressä mukavaa siltamutkaa liirailuun... Osa porukasta ei ehtinyt edes liikkeelle, kun ensimmäiset tuli jo renkaan vaihtoon :eyemouth:
Voimalla saatana!
Kuva
Siinä sitten kun lopulta itsekin pääsin liikkeelle ja kun kävin varaamassa saunan, sanoi tuo paikan omistaja mulle että poikien on oltava poikia ja poikien pitää pitää hauskaa :) Vanhalla miehellä oli asenne kunnossa! Ei tarvinut kuin päästä asfaltti tien reunaan, niin tiesi mihin ne jo vaihdetut renkaat on kulunut
Kuva
Ajeltiin siitä tuonne Långnäsin satamaan kääntymään ja kun siellä ei mitään ollut, tultiin pikkuisen takaisin päin kun siinä olin näkevinäni kahvilan kyltin. Niin mennen kuin tullen saattoi jollain asteella olla vähän yhdellä jos toisellakin pito ongelmia, johtuneeko tuosta paikallisesta tien pinnasta?
Päästin tuohon kahvilan pihaan ja sattui mukavasti, että siihen osuikin Suomesta lähtöisin oleva vanhempi yrittäjä heppu, jolla riitti tarinaa vaikka kuinka. Siinä kun istuttiin kahvilla ja jäätelöllä, meni varmaan 45min kuunnellessa ukon tarinoita ja kaikki ne vaan vahvisti sitä käsitystä, kuinka kusipäisiä isoin osa paikallisista on. Tästä on luettava pois tämän pienen kahvilan omistaja perhe joka oli aivan mahtava :hearton: Toivat lisää pihalle tuoleja ja yms... Ai niin, harmittihan j-beamia vietävästi kun juuri saatu jäätelö pyöri pitkin kahvion pihamaata, niin tämänkin tää heppu hoiti kahvilan pitäjien kanssa heti kuntoon ja taas oli hyvä mieli.
Parhaiten jäi mieleen miehen vitsi, jotta mistä tietää Ahvenanmaalaisen tytön olevan neitsyt? Juoksee nopeammin kuin isä ja veli :lol:
Koska nämä tässä kahvilalla selkeästi diggas prätkistä ja siitä että vähän tapahtuu, piirreltiin sitten siihenkin muutama maamerkki.
Erittäin viihtyisän näköinen paikka
Kuva
Paikallista express kuljetuskalustoa :lol:
Kuva
Ajeltiin suurimman osan kanssa takaisin tuonne leiripaikkaan ja meinattiin vielä vaihdella setti renkaita, jos vaikka vielä kävisi ajelemassa.
Siinä renkaita vaihtaessa tuli whatsapp tiedotus, jotta poliiseja enemmänkin alueella. Se siitä uudestaan ajelemaan lähtemisestä. Siinä vaihdeltiin vielä renkaita lopulle sakille, niin eikös sieltä tullut joku honda mies joka oli sitä mieltä että honda taipuu crossiinkin. Soraa niskaan ja vähän joka suuntaan, on se ihanan ylimielinen :hearton:
Toinen Hondamies ajatteli, että nyt on Riihimäen baseball lahjakkuuden taidoille käyttöä
Kuva
Noh, istuskeltiin rauhassa ja ihmeteltiin maailman menoa, kun joku sanoi että saadaan seuraa... Vilkaisin olan yli ja sieltähän näytti tietä pitkin ajelevan kohti leiripaikkaa poliisit oikein kahden auton voimalla.
Kuva
Kuva
Herrat saapuivat siis paikalle ja ensimmäinen kysymys oli vaan, että voidaanko asioida ruotsiksi? Koska ollaan Suomessa, jouduin sanomaan että EI, vaan ihan mennään suomella :)
Joten taaemmasta autosta nousi sellainen kohtuu iso kokoinen karpaasi ja tuli siihen selvittämään, sillä nää nuoret nulikat ei ilmeisesti halunnut edes kokeilla suomeksi... Kuuntelin kyllä koko ajan mitä ne siinä taustalla puheli(mainitsivat meidän olevan juuri se sakki mistä oli soitettu heille jo edelliseltä saarelta)... Joka tapauksessa tämä konstaapeli teki asian selväksi, mistä leikissä on kyse. Ei nyt ihan hirveästi viitsinyt alkaa asialla leikkimään, vaan vastailin asiallisesti kysymyksiin ja asioihin vaikka kaveri kyllä selvästi yritti vielä pikku vittuilulla saada lisä auktoriteettiä. Mitähän rikollisjengiä he muuten luulivat kohtaavansa, kun kaverilla oli vielä luotiliivit päällä :eek:
Homma meni niin, että vaikka tällä kertaa ei edes ohiteltu autoja, vaan ihan ajeltiin ja piirreltiin asfalttiin raitaa, oli niitä puheluita sinne poliisille tainnut tulla aika läjä. Konstaapeli sanoi mulle vielä, että jos homma ei lopu voivat he tarvittaessa keskittää koko poliisivoimansa meihin :lol: Huh, huh...Ei siellä taida paljon poliisilla hommia olla, jos kerran yksi kuminpoltto on niin perkeleen iso asia. Kysyivät vielä milloin olemme lähdössä kotiin ja olivat varmaan tyytyväisiä siihen, että se päivä on jo huomenna.
Poliisit ja paikalliset oli siis kyllä täysin tällä linjalla :D
Kuva
Kun kerran ajelut oli siinä, lähti osa porukasta auto kyydillä kauppaan ja osa jäi miettimään loppu illan suunnitelmaa...
Mikäs siinä sitten kun voimailulajien pariin
Kuva
Ukot oli kauppareissulla löytäneet karting-radan ja ajamaanhan se piti mennä
Kuva
Kuva
Sillä aikaa hobitti oli tehnyt "noisekillerin" hondaan ihan omalla nimellään
Kuva
Tällekin päivälle oli se saunavaraus ja kun ukot tuli kaupasta, lähdettiin taas tonne grillipaikalle vähän sapuskan laittoon ja samalla saunomaan...
Mitähän tässä tapahtuu?
Kuva
Makkaraa ja läskiä ympäri, niin hyvä tulee
Kuva
Naurua riitti myös poliisien tarmolle
Kuva
Mukavasti alkoi sitten se aurinko taas laskemaan, niin painettiin rantaan ottamaan pari fiiliskuvaa
Kuva
Kuva
Samalla kun siinä fiilisteltiin, ihmettelin jotta mitä hemmetin suhinaa täällä oikein kuuluu? Hetken ajattelin, jotta lepakot vaan lentelee... Mutta sitten juuri hetki ennen kuin jigi tarrasi hattuun tajusin, että NFT:een kalajaostohan siellä kokeili miten se ilta-auringon laskussa tarraa kiinni. Perushuttua, lähes joka heitolla kuvan tai jiginvaihto, kun ei tarraa :D
Kai nekin halus vaan poseerata, niin voi kotona kertoa SUURIA kalajuttuja :P
Kuva
Kuva
Tässä vaiheessa iltaa kun mietiskeli sitten koko viikon asioita, niin kyllä Ahvenanmaa on oikeasti tälläiseen joukkomatkailuun todella paska paikka, MUTTA NÄIN LOISTAVA PORUKKA SAA SENKIN TUNTUMAAN SIEDETTÄVÄLTÄ :hearton: :hearton: :hearton:
Tästä oli hyvä mennä mukavalla mielellä maate, sillä nyt sentään tiedettiin että huomenna päästään täältä pois :wink2:
Kyllä uni maittaa, kun on tyynyliinatkin kunnossa
Kuva
Tosin kun täällä ei mikään meinaa mennä kuin leffoissa, todettiin että mikään ei ole varmaa ennenkuin ollaan laivassa :upto:
Viimeksi muokannut serious-sam, Ti Heinä 30, 2013 12:13 pm. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Su Heinä 28, 2013 6:27 pm

Dag nummer sju: Tillbaka Hem
Sunnuntaiaamun koittaessa olikin sitten kotiinlähdön aika, tällä kertaa ainut haikeus johtui vain siitä, että yhteinen ajelu tovereiden kanssa päättyy tänään. Ahvenanmaalle ei kenelläkään ollut ikävä, eikä edes haikeutta ilmassa sitä kohtaan :lol:
Koska oltiin hyvin tietoisia siitä, että herrat "I am the law" saattaa meitä odotella, sovittiin jotta mennään nyt sitten nätisti kohti Maarianhaminaa. Sillä jouduttiin ajamaan takaisin Maarianhaminaan, kun ei tuonne Långnäsin lauttaan nyt sitten mahduttu.
Ajattelin ennen liikkeelle lähtöä käydä tsekkaamassa autolla oliko niillä poliisella ihan oikeasti jotain mistä sanoa...? Kun sitten näki autolla, miltä tuo n.6km tieosuus näytti, niin kyllähän sen ehkä arvasi mikä niitä vitutti :D Toisaalta kuten aiemmin sanoin, ei siinä kyllä ketään ohiteltu tai muutakaan, ainoastaan liirailtiin tyhjillä teillä...
Muutama viiru siellä täällä?
Kuva
Kuva
Kuva
Siinä n.6km pätkässä oli ehkä n.50metriä asfalttia missä ei ollut viivaa... En tiedä kuka sika sen jätti piirtämättä :cry:
Kun kumminkin saatiin lauantaina muutama rengaskin vaihdettua, ajateltiin olla reiluja paikallisväestöä kohtaan ja ei heitetä niitä mihinkään ojan pohjalle. Joten kun lähdettiin liikkeelle, todettiin että tästähän ne on mukava sitten hoitaa pois terveisien kera :)
Kuva
Kuva
Luonnollisesti tilanne on lavastettu, sillä eihän me oikeasti niitä noin sinne jätetty :cool:

Ajeltiin sitten kaikessa rauhassa kohti lähtösatamaa ja pysähdyttiin vain tankkaamaan matkalle osuneella huolto-asemalla.
Sieltähän löytyi hyvin luotettavan näköinen pianohuoltokin... Tämä vinkkinä Labelille, jos vaikka viet tänne sen pianon :P
Kuva
Jatkettiin matkaa kaikessa rauhassa ja koko matkan aikana ei sitä paikallista virkavaltaa näkynyt vilaukseltakaan, ehkä ihan hyvä niin :)
Kun päästiin satamaan, menin lähtöselvityksestä kyselemään, että onhan kaikki nyt ok?
Mukava virkailijatyttönen kertoi kaiken olevan reilassa ja kun meitä oli iso nippu, niin päästiinkin vielä kivasti rahtiportin kautta kerralla kaikki sisään
Kuva
Tyttönen viittoili fillarin päältä, jotta seuratkaa johtajaa ja ajettiin mukavasti ennen kaikkia muita matkustajia odottelemaan puomien juureen
Kuva
Tässä kun oltiin muutama minuutti odoteltu, huomasin setä sinisenkin käyneen heittämässä lenkin siitä terminaalin edestä, joten taisi ne oikeasti varmistaa että lähdetään himaan :D
Tipan yritti ripsauttaa vettä, joten apinalauma siirtyi "sateensuojaan"
Kuva
Ja kun tarpeeksi kauan odotteli, alkoi sieltä jotain aluksia tulla satamaan...
Kuva
Voi että sitä helpotuksen tunnetta KUN sai ajaa pyörän sinne laivaan sisään ja lopulta paatti nytkähti laiturista irti :hearton:
Sen verran piti kumminkin uhrautua, että otti edes yhden kuvan matkalta
Kuva
Ja missäpä muualla tämä pummilauma matkustaisi kuin baarissa
Kuva
Stoorin loppukuvana toimii tällä kertaa tämä :cheers:
Kuva

Matkasta Turusta kotiin ei ole nimittäin mitään sen kummempaa kerrottavaa, koska suurin osa haarautui omille teilleen jo satamasta ja itse matkalla ei sen enempää sattunut kuin tapahtunutkaan...
Loppusanat vielä ja tässä ajan kanssa vielä perkailen vähän lisäkuvia+hauskoja sattumuksia matkan varrelta. Täydennellään juttua aina silloin tällöin :)
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Elo 07, 2013 9:33 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ma Heinä 29, 2013 10:13 pm

Mitäs tosta Ahvenanmaasta nyt sitten jäi käteen? No ennenkaikkea taas yksi helvetin upea kokemus ja muisto reissaamisesta tovereiden kanssa! Jos tuonne nyt joku on menossa, niin sinne kannattanee mennä ihan yksikseen tai rouvan kanssa ja paras mahdollinen laite sinne on ihan fillari. Maisemat on komeita, mutta vastaavasti hintataso on kallis, kantaihmiset todellakin olevinaan bättre folkea, joten tollaiseen pommittamiseen ihan väärä paikka. Kun paikka on niin pieni ja sieltä ei pääse pois, niin tuntuu että ihmiset soittaa sinne poliisille vähäisimmistäkin asioista.
Omalta osalta ei enää koskaan, ei edes fillarilla KIITOS :)

Siltikin todella hieno reissu ja päivääkään en vaihtaisi!
Justme083
-Ehkä yksi joukon hiljaisimmista miehistä, mutta puolustaa uskollisesti brittipyörien kunniaa mossen ohella. Kiitos myös siitä, että kuvamateriaalia reissusta riittää! :hearton:
Pikkurosvo
-NFT:een kantavia voimia! Mies omaa jäätävän omaperäisen ja mulle niin rakkaan huumorintajun ja ajaa vielä Hondalla... Pisteiden metsästyksen kruunaamaton kuningas! :hearton:
Noze1975
-Aina on joku kuka ajaa oikeasti kawasakilla :D ”Stadin”miehiä vaikka asuukin jossain muualla… Heitti lisäksi Hondamiestä orvokilla? :hearton:
Wao
-Uusi tulokas ja asuu vielä nykyään Turussa, olisi joukon pisin kaveri jos saataisiin rautakanki selkärangan sisään… Tulevien videoiden editointimaster ”moi mitä kuuluu”. :hearton:
Fella
-Vaihtaa reissupyörää kuin sukkia, nyt pyörä löytyi jo peräti kuukausi ennen reissua! Vääräuskoisuus harmitti, mutta onhan se sentään puhiseva. :hearton:
Kossu
-Tarviiko tästä muuta sanoa kuin RATAJÄTKÄ, Aina valmis reissamaan ja uhrasi työautoa myöden KAIKEN reissuun… Ducati alla, mutta sydän sykkii pianolle. :hearton:
Rale
-Ei tarvi ikinä kysyä onko mies messissä… Omaa edelleen jäätävän täsmällisen toiminnan maksan, aina ajokunnossa kun tarvitsee. :hearton:
Label
-Toinen Team Uponorin miehistä… Välillä luultiin että mies ei ymmärtä vittuilu huumoria, mutta bullshit, kyllä tuntuu kestävän. Kiitos myös paidan kirjoitusvirheen löydöstä. :hearton:
Jusu-setä
-Sitä oikeaa battre Folkea Vaasasta Jusu on kyllä oikeesti ÄIJÄ ja mikä parta. :hearton:
Toope8
-Kanssa sellainen ikireissaaja, jäänyt vain yksi reissu välistä. Kun tarvitaan RAIRAITA, on toope varmasti mukana! Sanoo asiat just niinku ne on… :hearton:
Mozze
-Muistiinpanoja on tehty roppakaupalla ja niitä on myös luettu… Yksi pitää silti tältäkin reissulta lisätä :hearton:
Tepian
-Entinen playboy on muuttanut tyylin rosoiseksi rätkäjätkäksi. Ei se naisiin pure, mutta onhan se nyt perkeleen äijää. :hearton:
Eetesy
-Mää luulin tietäväni paljon pornosta, mutta enhän mää mitään tiedä, kiitos myös paidan uhraamisesta yhteiseen hyvään! ”Miks sulla on noin paljon kuvia veljestäs?” :hearton:
Appen
-Lainapyörien kuningas, ei vielä koskaan omalla mopolla reissussa! Tiedättekö jätkät oikeesti miten se noilla teidän vehkeillä ajaa??? :hearton:
Kani-kone
-Oli kasvanut viime talven aikana niin paljon, että otti M-koon reissupaidan! Hondamies kaiken lisäksi. :hearton:
1502
-Rapujengin ”pienimies”, piti uskollisesti kiinni siitä, että kun ollaan Suomessa niin puhutaan suomea. :hearton:
Revi
-Porukan “discohile” , kun tarvitaan muuvsseja on reiska ”the MAN”! nukkuu hiukan ilmeisesti äänekkäästi. :hearton:
Hook
-Toinen Team uponorin miehistä, tasapainoinen ja hauska heppu Lappeenrannasta, saa anteeksi uponor ruukkuaan, sillä haaveilee takaisin Hondaan vaihtamisesta. :hearton:
Hole
-Pohjoisen poika ajoi viime vuonna 3-sylinterillä, nyt niitä oli enää kaksi, ensi vuonna yksimukisella? Omasi reissun homoimman ajopuvun, mutta "miehekkäästi" kumminkin käytti sitä. :hearton:
Hobitti
-Vaikka miehen sisällä palaa halu ktm:ään, ajoi silti Hondalla! Jokaisella reissuryhmällä piää olla kiintiö ho**, eikun palomies. :hearton:
J-Beam
-Tarviiko tästä kaverista sanoa yhtään mitään? Omaa lähes käsittämättömän suuren vittuilu sanavaraston, johtuuko Riihimäestä vai mistä? Kaiken lisäksi Hondamies ja RATAJÄTKÄ ja sitten vielä se kaapeli, tekis mieli sanoa HOMO. :hearton:
Purkuosia
-Toinen uusi tulokas, mmaffin miehii ja purkuosien kuningas… Aiheutti varmaan ihan tahallaan ensimmäisen soiton poliiseille. :hearton:
Huolto-ukko Petu
-Tälle miehelle menee kyllä ISO kiitos! Uskollisesti jaksaa lähteä auton puikkoihin matkaan mukaan, yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneelle reissulle. Osaa myös sarkasmin niin ihanan taidon. :hearton:
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Elo 07, 2013 9:40 pm. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Avatar
Janezki
Viestit: 555
Liittynyt: La Kesä 01, 2002 12:00 am
Paikkakunta: Voimamöhkäle!

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja Janezki » Ma Heinä 29, 2013 11:02 pm

Himpula sentää ku pääsis joskus teidän messiin tollaselle reissulle!!!
Parempi se on rahat olla mielummin kiinni moottoripyörässä kuin huoran perseessä!
~Fuelholic Fighters~

Avatar
jusu-seta
Viestit: 364
Liittynyt: Su Tammi 29, 2006 1:00 am
Paikkakunta: 2*suzuki

Re: NFT resa till Åbo och Åland 8-14.7-13 nummer V

Viesti Kirjoittaja jusu-seta » Ti Heinä 30, 2013 3:42 pm

kaikille tovereille :hearton: :hearton: :hearton: :flipa: :P :lol: :hearton: :hearton: :hearton:

Vastaa Viestiin