ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Valvojat: B1200, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

Avatar
Oni
Viestit: 883
Liittynyt: Ke Syys 03, 2003 12:00 am
Paikkakunta: XV1100 Scrambler

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja Oni » To Maalis 28, 2013 9:54 am

Päivityksiä ollaan odoteltu eteenkin näin kevään korvilla :)

Mitenkäs joko on oma c-leg alla ja milläs mallilla on pyörähommat? Niin ja sä oot saanut ilmeisesti semmoisen lirpakkeen minkä kanssa saat aina parkkeerata kaupan oven eteen niin sitähän voi käyttää myös pärrän kanssa eikö? :P
Nopeat Elävät Kuolleet Eivät!

Kuva

Avatar
simppask4
Viestit: 584
Liittynyt: La Helmi 11, 2006 1:00 am
Paikkakunta: crf250r ja toinen varkailla

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja simppask4 » To Maalis 28, 2013 10:10 am

Ainakin prätkä liike on taidettu pystyttää.
Facebookista:

Me Jyväskylän kumipäät ollaan vihdoin saaneet pitkän työn päätökseen ja 02.04 avaamme asiallisen, asennekkaan ja halvan mutta hyvän MP myymälän/korjaamon jyväskylän seppälänkankaalle!! Tykkäilkää sivusta Probikes Jyväskylä ja levittäkää sanaa/sivua notta saadaan ihmisten tietoon miasä kannattaa asioida! takuuvarmasti hyvää palvelua, laatu osia ja sumppia löytyy! Lisäinffoo sivulla ja kysymällä.

Kiitos jo etukäteen!!
-ileri

Avatar
Janezki
Viestit: 1750
Liittynyt: La Kesä 01, 2002 12:00 am
Paikkakunta: Voimamöhkäle!

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja Janezki » To Maalis 28, 2013 12:38 pm

Helkutin hieno homma että ei jäädä vain kotiin tuijottamaan seinään ja masentumaan (ainakaan niin pahasti) vaan perkele jollain tapaa noustaan! Ja varmasti terapeuttinen duunikin tuo kun prätkät lähellä sydäntä! Nyt vaan virmalle nimeä ja tykkäilemään :) toivottavasti kaikki menee hyvin!
Parempi se on rahat olla mielummin kiinni moottoripyörässä kuin huoran perseessä!
~Fuelholic Fighters~

Avatar
Ileri
Viestit: 1643
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 12:00 am
Paikkakunta: ZX10R'09 Pitkä Mutta Paska

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja Ileri » Ke Huhti 03, 2013 10:56 pm

moro moro!

Sori isosti, etten ole kerennyt kirjoittelemaan pitkään aikaan, tullut ohimennen vain lueskeltua tärkeimmät läpi kun on kiirusta pitänyt juurikin tuon edellämainitun projektin kanssa, ja hyvin on lähtenyt käyntiinkin! Dynopenkkiä huudatetaan halvalla hinnalla , tai no kaikki me tehää halvalla, mutta paljon on ollu kysyntää ainakin Dragracen jälleenmyyjänä , keväthuolloille, renkaille ja korjauksille :) + vielä häätkin kesällä niin huhhuh ei ole helppoa!

Jalan kanssa menee ihan hyvin! Mitä nyt kivut on edelleen saatanallisia ja unta en saa tuntia paria enempää yössä ilman uni/kipulääkkeitä... toukokuussa varaillaan aika leikkaukseen, toivottavasti viimeseen.. jossa tuota tynkää lyhennetään sillälailla et polvet tulee samalle korkeudelle sen jälkeen. nyt CLEG polvi on melkee 12 cm alempana nii jalannostot ( myös kytkin + prätkä vaihteisto ) tuottaa ongelmaa portaiden lisäks.. sen pitäis korjaantua sillä, ja pystyy sit joskus vielä juoksemaan.

Kävely, kun kipuja ei ole ja holkki sopiva, sen verran hyvää että ihmiset jolle kertonu tästä vasta myöhemmässä vaiheessa, eivät ole huomanneet edes koko hommaa.. notta hyvä mieli ainakin on tästä asiasta että edistystä on tapahtunu lyhyessä ajassa ihan saatanasti, melkein ku entinen! ( no ei kuiteskaa. ).

Hain viime perjantaina tervosta 2009 10r kawan itelleni, penkitettiin se siinä, antoi 195hp takaselle ja tuumasin notta tulee kiva kesä kun saa vaihteistopolkimen väsättyy oikealle puolelle jarrun tilalle + käppärin tehtyy sit tilalle. tai paineilmashifteri.
Ny ei oo vielä kerenny firman takia & vittumaisen paskan vakuutusyhtiön takia ku polttelee pihassa kumia kun ei oo rahaa ja firma vie sitten kaiken ajan alkuvaiheessa ainakin NIIN tehokkaasti.. mut tuon firman eteen kyllä mielellään tekeekin kun yhdistyy lempiharrastus ammatiks, ei vois parempaa duunia kuvitella, kunhan vaan alkais ottaa tuulta purjeisii, paras kaveri häärää vieressä mekaanikkona ja aivoina nii hyvältä näyttää.. kunhan sais vielä sanan kiertämään, halvimmat hinnat JKLssä + tuotteet duellilta stormilta ja dragracelta myydään varmasti halvemmalla ku mistää muualta :)

seuraavaksi on siis luvassa tuon kawan rakennus ajokelposeks, talvella sit ihan atomeiksi mutta näin "raajarikkoselle" tehdyksi ennen kesää!

Kovasti on kuvioita mielessä tuolle firmalle, pitäis Btoimitukseen ja shoppiin soitella , apelle laitella viestiä yms. että saa kaikki parhaat palvelut ja rakentelu jutut saman katon alle rakastaviin käsiin :D

Foorumilaisille on aina ilmaset kahvit paikanpäällä, pullan kera jos sattuu olemaan!
Viikonloppuna hiivitte sit takapihan kautta kerhonpuolelle niin vaihdetaan kahvi kaljaan ja isketään sauna lämpimäks!

Ainiin, tosiaan me rakennettiin siihen kylkeen kokonaan uudet kerhotilatkin, et ei oo harrastuksen ja työn välillä montaa metriä matkaa :deal:

Mut summasummarum , hyvin pyyhkii, paremmin sais mennä mut oon oppinu arvostaa tätä elämää semmosena ku tää tulee olemaan..hengissä kuitenkin ja tämmönen iso duuni tehty edin kanssa pajan & kerhon eteen ( kiitos myös muut sfjkl kamut rakennuksessa ) niin ei voi tällä hetkellä kuin hymyillä.. ja sit vielä maireammin kun saa ihmisten tietoon liikkeen ja mainokset kuntoon niin ei tarvii stressata niin paljon :) Mitäs teidän muiden kevääseen?

Tsekatkaa fb:stä http://www.facebook.com/pages/Probikes- ... 0239899771

Jakakaa oman mielen mukaan ja tykkäilkää nii kuulette sen kautta kuulumisia myös, mut saa myös kaveriks siellä lyödä jos haluaapi! :) iso apuhan tuosta ois jos tätäkin kautta saa ihmisten tietoon tuota puljua.. ja tärkein, sieltä löytyy osoite ja numero minkä päästä saa ilmasta kahvia ja pullaa, et laittakaa prätkät pois pressun alta ja hurauttakaa kahville, lyyää päälle viälä grilli kuumaks ni motoristin unelmapaketti on kasassa? :D

Sori kirjotusvirheet ja sekavat sanat, alkaa olla jo makuulle meno aika ja kipulääkkeet erehdyin ottamaan ajat sitten.. Mukava kirjotella tänne pitkästä aikaa, nyt kun töissäki on kunnon netti & uudet vehkeet ni B-foorumi on auki aina välilehdellä tästälähtien !

-Ilari

Avatar
DeadBmies
Viestit: 1799
Liittynyt: Ti Loka 02, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Yammu ja sen Sukisuki

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja DeadBmies » To Huhti 04, 2013 6:30 pm

Isosti nostan hattua herralle kyllä, joka pojan unelman toteuttamisesta kurjuuksien jälkeenkin.. :wavey:
Pitää kyllä tulla pyörähtään uudessa liikkeessä. Onnistuisko etuiskareiden huolto 750K2 :-?
Prkl, ku osaiski jotain joskus..!"

Avatar
Shelpy
Viestit: 534
Liittynyt: Pe Joulu 16, 2005 1:00 am
Paikkakunta: Honda X11 ja Suzuki LT-R 450

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja Shelpy » To Huhti 04, 2013 8:45 pm

...pelastat vielä monen piruparan päivän/elämän positiivisuudellasi,i love it! Tsemppiä tulevalle...ja todellakin isot peukut!
(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Avatar
Ileri
Viestit: 1643
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 12:00 am
Paikkakunta: ZX10R'09 Pitkä Mutta Paska

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja Ileri » To Huhti 04, 2013 10:53 pm

DeadBmies kirjoitti:Isosti nostan hattua herralle kyllä, joka pojan unelman toteuttamisesta kurjuuksien jälkeenkin.. :wavey:
Pitää kyllä tulla pyörähtään uudessa liikkeessä. Onnistuisko etuiskareiden huolto 750K2 :-?

Onnistuu vaikka het! Tervetuloa, koska vaan saa sumppia ja paskaa seuraa.. ja se o ilmasta! :D

Avatar
SHAMANRACER
Viestit: 1833
Liittynyt: La Syys 01, 2001 12:00 am
Paikkakunta: Ei todellakaan mikään vitun: "Hinnat alkaen -malli"

Re: ISO kiitos foorumilaisille tuesta vaikeena hetkenä !!

Viesti Kirjoittaja SHAMANRACER » La Huhti 13, 2013 9:18 am

Oli mukava lukea tän topan uutiset/päivitykset ensimmäisenä..vois sanoa oikeestaan että muutamaan vuoteen ylipäätään mitään tällä forkalla. Ilerille valon voimia projekteihin ja rajua ajokesää toivottelen sinne suuntaan! Niin 10ärrällä kuin lakanoihin! Hieno homma että toivuttu tuohonkin pisteeseen ja että lisää on luvassa! :) "Tästä on hyvä jatkaa -päivä kerrallaan"

Vastaa Viestiin