Jumalauta!! Uutta ongelmaa! Video lisätty!!

Valvojat: B1200, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Jumalauta!! Uutta ongelmaa! Video lisätty!!

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 8:35 pm

Nyt rupes sähköt sekoilee, startti ja valot ei toimi sekä vilkut vilkkuu miten sattuu. Kaasua kun antaa niin kierrokset vaan pomppii. Mikäs tämä vika sitten on??????

Mitä vittua??? itellä ollu pyörä kolme vuotta ja ei oo ollu mitään vikaa ja nyt kun veli lähtee reissuun niin koko paska leviää!!!

:firing: :firing: :firing:
Viimeksi muokannut sry, Ma Kesä 11, 2012 8:02 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
rk
Viestit: 201
Liittynyt: Pe Loka 10, 2003 12:00 am
Paikkakunta: blade

Viesti Kirjoittaja rk » Su Kesä 10, 2012 8:37 pm

ensi hätään kattoisin onko akun liitttimet kunnolla kiinni..
korvaako voima taidon?

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 8:40 pm

Jep..hyvä että täällä on online porukkaa niin saa jotain neuvoja. Rupee jo naurattaa kyllä ku kokoajan saa puhelinta kytätä millon rupee soimaan ja tulee lisää ongelmia..Noh kunhan ei kiinni leipase :)

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 8:42 pm

Ei oo johdot irti

Avatar
simppask4
Viestit: 584
Liittynyt: La Helmi 11, 2006 1:00 am
Paikkakunta: crf250r ja toinen varkailla

Viesti Kirjoittaja simppask4 » Su Kesä 10, 2012 8:45 pm

Itellää kun jännitteensäädin ylikuumeni niin sähköt kävi sekoilemaa, pyörä sammuili ja lopuks suli sit akku.

Avatar
rk
Viestit: 201
Liittynyt: Pe Loka 10, 2003 12:00 am
Paikkakunta: blade

Viesti Kirjoittaja rk » Su Kesä 10, 2012 8:47 pm

kuulostaa kyllä kontakti häiriöltä...virta ei riitä starttaamiseen ja vilkut vilkkuu miten sattuu....kannattaa katsoa ne liittimet kunnolla läpi...esim bladen tyyppi vikana on liika jännite ja se pidemmällä ajalla saattaa sulatella liittimiä...ja juurikin jänniteen säädin...
korvaako voima taidon?

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 8:50 pm

joo se on jotain 200 kmh ajanu viimeset sata kilometrii niin ei ihmekkään. Sanoin sille puhelimessa että käy johdot läpi, oli joku ystävällinen ihminen lainannu työkaluja onneks. Kattoo taas kohta mikä tilanne ku soittaa takas.

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 8:53 pm

Akku on tulikuuma

Avatar
rk
Viestit: 201
Liittynyt: Pe Loka 10, 2003 12:00 am
Paikkakunta: blade

Viesti Kirjoittaja rk » Su Kesä 10, 2012 8:58 pm

sano että katsoo piuhan mikä tulee laturilta akulle ja jännitteen säätimen liittimen että ottaako kunnolla kontaktia...vaikuttaa ikävä kyllä sitä että jännitteensäädin on paskana....rupee työntää liikaa virtaa ja silloin juurikin akku rupeaa kuumenemaan...
korvaako voima taidon?

Avatar
GertMüller
Viestit: 5028
Liittynyt: Ma Elo 21, 2006 12:00 am
Paikkakunta: ZX10R+ ZX10RR+ R1+crf450r

Viesti Kirjoittaja GertMüller » Su Kesä 10, 2012 9:00 pm

Jännitteensäätimen liittimen lisäksi se pääsulakkeen liitin hapettuessaan aiheuttaa sähkökatkoja/sekoiluja, kunnes lopulta häviää kaikki sähköt.
-Unknown Fighters SFC-

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 9:06 pm

Pyörä pysyy tyhjäkäynnillä mutta ei kestä yhtään kaasua vaan rupeaa pätkimään sytytystä. valot yms ei toimi ja sulakkeet ehjät

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 9:06 pm

siis työntämällä saa käyntiin

luolamies
Viestit: 147
Liittynyt: To Touko 18, 2006 12:00 am
Paikkakunta: harley davidson

Viesti Kirjoittaja luolamies » Su Kesä 10, 2012 9:32 pm

Olisko ihan vaan akku paskana? kokeile toimivalla akulla

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 9:38 pm

Joo joku mukava ohikulkija lähti hakee sille uutta akkua. mahtavaa kun mun pyörä on 400 km päässä jossain vitun ABC:n pihassa ja ite yritän tässä puhelimen avustuksella neuvoa. Ja vitun osakaskoonkaan ei kuulu mitään hinausturvaa..

sry
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Helmi 27, 2006 1:00 am
Paikkakunta: Cbr 600

Viesti Kirjoittaja sry » Su Kesä 10, 2012 9:49 pm

Ei toiminu uudellakaan akulla joten pakosti jossain joku johto ottaa maihin.

Vastaa Viestiin