Kawasaki GPZ1100-9R Turbo

Valvojat: ESKIL, btseppo

Vastaa Viestiin
yamahanisti
Viestit: 174
Liittynyt: To Tammi 14, 2010 1:00 am
Paikkakunta: Yamaha R1 -02, Kawa9RT

Re: Kawasaki GPZ1100-9R Turbo

Viesti Kirjoittaja yamahanisti » Pe Maalis 24, 2017 7:42 am

Ruiskuhommat jäivät odottamaan vielä parempia päiviä ja ehkä jopa eri projektia. Pyörä meni kasaan kaasareilla. Syksyllä purkaessa huomasin muutaman paikan mistä viime kesän ongelmat saattoivat johtua, joten päätin kokeilla vielä kerran. Kaksi imukaulaa oli löystynyt niin, että ne pääsivät nousemaan paikaltaan aiheuttaen mitä ilmeisemmin jonkinlaisen imu/painevuodon. Viime kesänä pyörän kasauksen yhteydessä katkennut syttypyörän johdon korjaus oli epäonnistunut ja liitos oli heikko. Kävin kaasarit vielä perusteellisesti läpi ja liimailin kasaan.

Lisäksi vaihdoin vanhan vuotavan jäähdyttimen tilalle uuden kiinalaisen 12r kawan vastaavan. Katsotaan miten käytännössä toimii, koska huomattavan koko eron takia uusi jäähdytin tulee todella lähelle eturengasta.

Kuva

Sen verran pääsin jo koeajamaan pyörää, että savuttelin vähän renkasta jääpenkkaa vasten. Kiertää nyt yli sen 8000 tonnin mitä ei viime kesänä montaakaan kertaa tapahtunut. Kaikki tapahtuu vielä ilman mitään ylimääräistä nykimistä ja seokset pysyy aisoissa loppuun asti. Joutuu vielä meilläpäin odottelemaan pienen tovin ennen kuin pääsee kokeilemaan tienpäälle todellisuutta. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tälle kesälle pääsee ajamaankin :D

Vastaa Viestiin