NFT Road trip lucky number SEVEN goes hillclimb 9-12.7-15

Valvojat: B1200, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

NFT Road trip lucky number SEVEN goes hillclimb 9-12.7-15

Viesti Kirjoittaja serious-sam » La Joulu 26, 2015 12:45 pm

Vaikka foorumi tuntuu kuolleelta, niin allekirjoittanut ei vielä jaksa kirjoittaa näitä juttujaan mihinkään muualle :wavey:
Eikä mua edes mistään facesta löydä, sen enempää kuin itse NFT:täkään… :lol:
Noh anyway, täältä sitä paskaa taas iskee tuulettimeen :firing:
Itse reissusta on jo tovi aikaa, mutta työkiireet on pitänyt kirjoitus innon vähissä… Nyt kumminkin näin joulun aikaan on jopa muutama päivä vapaata, niin jospa saisi pienen pätkän aikaiseksi ja jaettua menneen kesän reissun muillekin :)
Tuli oltua lähes koko kesä työssä kiinni, niin suunnitelmat isosta yli viikon kestävästä reissusta meni sen mukana vessanpöntöstä alas kuin kusi ja paska kuuluisasta junan vessasta.
Sen verran raapaistiin kumminkin porukkaa kasaan, että saatiin tuollainen viikonlopun reissu aikaiseksi. Vaikka se nyt ei sitten kumminkaan pitkä reissu ollut, niin kyllä se saa kantaa numeroa 7 ja 2016 reissu tulee olemaan number 8.
Tuosta 2016 reissusta sitten hiukan myöhemmin lisää, ehkä olisi taas jopa tilaa muutamalle uudelle reissaajalla :upto:

Vaikka tuolle viikonlopulle osui tuo smash samaan aikaan, niin meidän reissu suuntautui hiukan eripuolelle Viron maata.
SMASH on upea tapahtuma ja erittäin hyvien ystävieni järjestämä, mutta nää NFT-reissut on mulle kumminkin vähän erilaisia ajatukseltaan kuin toi smashin luonne :)
Itseäni sekä muutamaa muuta kaveria on aina kiinnostanut nähdä livenä tota hillclimbin jaloa moottoriurheilu muotoa, niin sitähän se oli lähdettävä katsomaan...
Kuva
Joten ei muuta kuin perinteiden mukaan Tallinkille perjantaille varausta sisään ja odottelemaan parin viikon päässä siintävää reissua.

TORSTAI 9.7-15
Osa meistä meni jo torstaina autonomiseen kimonkylään ”night before” tapahtumaan.
Ja kun ukot pääsi perile, tapahtui jotain lähes käsittämätöntä...
Rale otti ja pesi ducatin :eek:
Kuva
Tälle päivää ei muita mainittavia tapahtumia liene kerrottavaksi, jokainen tietänee mitä on saunominen ja viinan juominen :D

PERJANTAI 10.7-15
Kun aamu sitten valkeni aurinkoisessa Autonomisessa Kimonkylässä, oli miehet enemmän ja vähemmän ajokunnossa.
Kuntohan oli toki syytä tarkistaa
Kuva
Pojat pakkasi tota Hookin vivaroa ja kyllä sinnekin tälläisen minireissun kamat saatiin mahtumaan
Kuva
Kaikki valmiiksi ja reay to race
Kuva
Itsellänihän oli vielä perjantaille hienosti järjestettynä Lohjalle palaveri 10:30 ja lautta oli lähdössä 13:30… aikaa siis yllin kyllin :freak2:
Aamulla ajelin sitten tuonne Lohjalle duuniin oikein hienossa kelissä, mutta kas kummaa kun kello alkoi lähestyä 11:00 alkoi siihen taivaalle kerääntymään pilviä aika lailla ja kun sitten lopulta lähdin suhaamaan kohti stadia, niin tulihan sitä saatanan vettä taas taivaalta.
Samaan aikaan oli sitten tuo Autonomisen letkakin ajellut Mäntsälään (paikallisten tietämyksen mukaan saattoivat olla Hyvinkäälläkin :roll: ) ottamaan pari toveria letkaan mukaan...
Ja tästä kun olivat lähdössä, niin arvatkaapa millaiseksi se keli muuttui :lol:
Ei tullut vettä ei...
Kuva
Meanwhile somewhere in road from Tampere to Helsinki
Kuva
Lopulta sitten päästiin kaikki tuonne satamaan saakka ja saatiin kaikki kasaan, siitä sitten perinteiset jaksuhalit ystävien kesken miehekkäällä latinotavalla ja eikun letka checkinnin kautta jonoon.
Onneksi laivan henkilökunta oli valveutunutta ja päästiin odottelemaan laivaan pääsyä katoksen alle, niin ei tarvinut vesisateessa seistä.
Kuva
Laivaan sisään ja ei muuta kuin mopot parkkiin
Kuva
Kuva
ja nauttimaan superstarin antoisasta parin tunnin merimatkasta
Kuva
Ja kun päästiin Viron puolelle Tallinnaan, muuttui se kelikin tilatuksi.
Kuva
Viimeiset huoltovalmistelut ja pikkuhiljaa kohti Pärnua :hearton:
Kuva
Koska tää reissu varmistui aika viime tipassa, niin luonnollisesti Heinäkuun aikaan noissa hotelleissa oli aika täyttä, mutta tilaa olisi löytynyt mm. jo aiemmin hyväksi todetusta Villa Andropoffista…
Mutt mutta, koska jouduttiin ottamaan tälläinen vähän lyhyempi reissu, niin täytyyhän sitä saada jotain luxusta? Joten perkele, suhteet peliin ja kyselemään majoituksia. Oltiin siis majoituspaikaksi valittu tuo Pärnu, koska sieltä oli sitten inhimillinen ajomatka tuonne Laatreen (n.150km) johon oltiin menossa kisoja katsomaan. Ja TADAA löytyihän sieltä kohtuullisen mukava mökki, eli http://www.sauleparannamaja.ee/et/ ! Kohtuu vaatimaton mökki, ei juurikaan tilaa eikä mitään muutakaan :roll:
Sinnehän se apinalauma majoittui ja merkkasi paikan nähdyksi…
Kuva
Kyllä tässä tila meille riitti
Kuva
Keittiönkin puolelle perus ruoka tarvikkeet levälleen
Kuva
Ja eikun pihalle grilliä sytyttelemään
Kuva
Miten se olikaan... Go big or go home :D
Kuva

Loppuilta sujuikin sitten saunoen, syöden ja saattoi se mennä juodenkin...
Jossain vaiheessa kesäistä kaunista iltaa Anssi päätti pukeutua leikkisästi pelkkään partaan ja Jussi taasen "avaruuspukuun"
Kuva
Sillä välin taas Ville oli ottanut ja mennyt odottamaan huonetovereitaan ULLATUS! :D
Ei, ei homolla tavalla, vaan miehekkäällä latinotavalla
Kuva
Hyvissä ajoin kumminkin nukkumaan ja valmistautumaan lauantain ajotaipaleeseen sekä asiaan numero UNO! Makitan sähkötrimmerin ostoon! :D
Koiteetaan jatkaa kirjoitusta vielä loppureissusta tässä viikonlopun aikana.
EDIT: Pystyykö kukaan arvaamaan oliko Appen reissussa OMALLA pyörällä :shine: :D

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road trip lucky number SEVEN goes hillclimb 9-12.7-1

Viesti Kirjoittaja serious-sam » La Joulu 26, 2015 6:07 pm

LAUANTAI 11.7-15

Kun tuo aamu sitten raskaan perjantain jälkeen valkeni, alkoi aamupalan yhteydessä se säätietojen kyttäily… Lähinnä edelliseltä illalta paistoi pieni epävarmuus siitä millaisen kelin se olisi tekemässä tälle päivälle. Yhteisellä päätöksellä tultiin kumminkin siihen tulokseen, jotta ei se mitään sada! Vehkeet päälle ja liikenteeseen.
Kuva
Lähes koko matkan tuonne Laatreen saatiin ajella aivan loistokelissä, oli lämmintä ja tolla seudulla nuo tietkin on ihan kohtuullisen hyviä. Jossain vaiheessa matkaa tuli pienen pieni sadekuuro joka ehkä sitten enteili jotain pahempaa paluumatkalle :freak:
Lopulta päästiin perille ja järjestäjien opastuksella saatiin pelit parkkiin.
Kuva
Tapahtuman järjestäjä kysyi meiltä jopa hiukan hämillään että, miksi olemme täällä emmekä smashissä?
Mies oli kyllä varsin otettu kun tulimme kisoja katsomaan. Siitä sitten tallusteltiin itse tapahtuma paikalle.
Kuva
Ja olihan siellä sitten meininkiä!
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuvat kyllä hiukan vääristää tota mestaa, sillä se mäki on kyllä ihan oikeesti vähän saatanan jyrkkä ja livenä toi on ihan perkeleen mukavaa katseltavaa! Kuuluu lajeihin jota on saatava vielä joskus kokeilla ihan ite.
Ja kun hieno päivä sitten alkoi loppumaan, oli aika lähteä ajelemaan takaisin kohti Pärnua...
Kisakuskit heitteli aika säälittä noita romujaan peräkärryihin :D
Kuva
Päästiin sitten siitä parkkipaikalta muutama sata metriä, jotta otetaan kaikki ukot kasaan ja lähdetään ajelemaan takaisin päin.
Tällä välin H-P oli käynyt muuten hakemassa paikallisesta K-raudasta tyylikkään Makitan sähkötrimmerin kyytiin ja miehen hymy ei meinannut pysähtyä edes korviin :D
Päästiin sitten tuolta Laatresta n.20km ja ekat joutui pysähtymään tankkaamaan... JA sitten se alkoi... JUMALAUTA SITÄ VETTÄ ALKOI TULEMAAN! EI VITUN VITTU, AIVAN KUIN SAAVISTA KAATAMALLA :firing: Tiet lainehti oikeasti sitä vettä niin paljon, että osa autoista pysähtyi tien viereen kun ajaminen oli lähes mahdotonta. Oli jo lähtiessä tiedossa että kaikki joutuu tankkaamaan, mutta nyt kun sitä vettä alkoi tulemaan, niin sovittiin että jokainen ajaa omaa tahtiaan ja tankkaa kun tarvii tankata... Omassa letkassa tais olla muutama kaveri itseni lisäksi... muistikuvia ei ole koska se vesisade kyllä vei kaiken keskittymisen pois.
Jossain välissä sade hiukan hellitti ja vaihdettiin parin toverin kanssa muutama sana...
Tuonne pitäis lähteä menee :grayno:
Kuva
Ja matkaahan taas jatkettiin, ne kilometrit on muuten vesisateessa läpimärkänä aivan tajuttoman pitkiä... Tuntui ettei se matka etene millään. Jossain välissä oli sitten pakko pysähtyä tankkaamaan ja siinäkin suurin työ oli se, että sai itsensä hilattua siitä penkistä irti :D
Siinä kun sitä matkaa sitten taitettiin ja näkyvyys oli lähes nollassa, niin kaiken puutumisen keskellä yhtäkkiä löi salama aivan tajuttoman kovaa aivan siihen oman pyörän viereen, voin sanoa että sen märkyyden lisäksi saatiin kukon nokallinen paskaa ja kustakin sinne punttiin :lol:

Ja kun päästiin takaisin Pärnuuseen, oli se keli taas aivan aurinkoinen :wink2: Mikäpä siinä, pikku hiljaa odoteltiin että letka on taas kasassa ja kukaan ei edes jäänyt matkalle :) Siitä ajeltiin sitten kaupan kautta tuonne mökille takaisin ja siellä olikin lämmin sauna jo valmiina odottamassa.
Kamat siis kuivumaan ja saunaan
Kuva
Kun saatiin saunottua se märkyys pois joka ukosta, oli aika ajatella josko lähdettäis miehissä taas tonne Pärnun keskustaan nauttimaan loistavasta klassisesta steffanin pizzasta ja siinä samassa muutamasta oluestakin :hearton:
Saunan raikasta ukkoa odottelee viimeisiä saunasta
Kuva
Ja sieltä viimeiset pukemaan, yllättäen ite tässä jälkijoukossa vasta tulossa
Kuva
Pienet laskutoimitukset... Hmmm... 16 ukkoa ja lyhyt vivaro :shine: MAHTUU :D
Kuva
Matkahan taittui sitten nykytyyliin kuuluen jokaisen ottaessa selfietä
Kuva
Kuva
Välillä lievitettiin toisen toverin ajossa lukkiutuneita hartioita
Kuva
Ja kun sitten perille päästiin, niin olihan siellä steffanissa jonoa niinkuin aina, mutta alle 30min oli joka ukko pöydässä ja voi että, ne ketkä ei tuolla ole syöneet, niin on kyllä pakollinen paikka käydä syömässä! Ehdottomasti koko Viron parhaat pizzat.
Osa vähän nautiskeli viinin kera
Kuva
Ja Teppo kun on aina nälkäinen, veti sitä sapuskaa ihan kiitettävän läjän :D
Kuva
Hieno paikka ja hyvä sekä edullinen ruoka
Kuva
Ja kun se ruokailu oli nautittu yhdessä loppuun, poistuttiin kaikki yhes koos
Kuva

Sapuskan jälkeen osa lähti opel kyydillä sitten takaisin tuonne Saulepaan ja osa jäi vielä Pärnuun yöelämään, yllättäen :lol: :lol: Viimeiset taisi tulla aamulla 5 aikaan sitten taksilla tuonne majapaikkaan, sehän ei täälläkään tee kuin sen perinteisen 10-15 :D Jatketaan tästä sitten sunnuntaina :wavey:
Viimeksi muokannut serious-sam, La Tammi 02, 2016 10:08 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road trip lucky number SEVEN goes hillclimb 9-12.7-1

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Pe Tammi 01, 2016 5:14 pm

Jaahas, meni näköjään pikkuisen yli sunnuntain ennenkuin jaksoin taas katsella kuvia läpi ja alkaa kirjoittamaan :D
Noh, anyway kiinnostaa tahi ei, niin jatketaan.
Sunnuntai 12.7-15

Kun kaikki sitten lopulta heräsi sunnuntai "aamuna", niin itse alas kävellessä ihmettelin että mitä perkelettä tuolla takapihalla tapahtuu?
Kuva
Noh Nastolan (nykyinen Lahti kaupunki) oma härkä H-P:han siellä viritteli aamutulia
Kuva
No, mikäs siinä... Aamusauna tietysti lämpimäksi ja aamupala NFT-tyyliin :D
Kuva
Kuva
Kun lopulta saatiin saunottua ja syötyä, alettiin harkitsemaan takaisin Tallinnaan ajelua. Koska aikaa oli nyt sitten todella reilusti tuohon takaisin ajeluun, keksin uuden hauskemman reitin. Kaikki ketkä on ajaneet Pärnusta Tallinnaan, tietää sen pätkän olevan todella tylsän. Joten suunta maaseudun pikkuteille ja sieltä erään nähtävyyden kautta sitten Tallinnaan.
Pikkuhiljaa vaatteet päälle ja kun eräs Tampesterin kaksikko oli alkujaan jo tullut HKI:in pakulla, niin eilisestä viisastuneena eivät kai meinanneet kastua tänäänkään :lol:
Kuva
Nyt mä pikkuhiljaa vuosien jälkeen ymmärrän miksi Jussi käyttää nickiä Hobitti :D
Kuva
Ja mitäs sitten kun pitäisi lähteä??? No ei viddu mihinkään! Suzuki!? taas joku kortsu valmistajan laite rikki :roll:
Vai oliko se sukisuki kondomeissa, noh ihan sama :D
Kuva
Tää nyt ei ollut paha homma, joten rytmiryhmä kasaan ja loppuhuolto
Kuva
Kuva
Jossain välissä alkoi joukossa ne bensavalot vilkkumaan, joten pikku stopille ja tankkaamaan...
Ei muuten tän kokoistakaan laumaa tankkaa ihan hetkessä paikassa jossa on 1kpl mittareita :D
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, La Tammi 02, 2016 10:12 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road trip lucky number SEVEN goes hillclimb 9-12.7-1

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Pe Tammi 01, 2016 5:32 pm

Ja jatketaan uuteen, niin ei tuu niin pitkiä postauksia...
Tankkauksen jälkeen jatkettiin sitten matkaa ja mukavia pikkuteitä sai tälleen sunnuntai iltapäivällä ajella todella kivassa rauhassa... Vajaa puoli tuntia tuosta tankkaus stopista, oltiinkin perillä.
Paikka on nimeltään Rummu Karjäär ja se on kyllä todella näkemisen arvoinen paikka! Vanha vankila joka lakkauttamisen jälkeen jäi suurelta osin veden alle. Lumoava paikka ja kesäisin täällä voi bongata aika kaunista kinkkua uimassa ja ottamassa aurinkoa :hearton:
Kuva
Kuva
Kuva
Tänne kun kiipesi ylös
Kuva
Avautuu sieltä aika huikaiseva näkymä
Kuva
Kun sitten oltiin täällä vietelty riittävästi aikaa, otettiin tietysti se klassinen reissukuvakin
Kuva

Tässä vaiheessa iltapäivää alkaa toki nälkäkin iskemään päälle ja ryhmässä päätettiin verestää taas muistoja ja ajeltiin tonne ihan aitoon ja alkuperäiseen baby backiin Tabasaluun.
Jussi harrasti matkakuvausta ja siitä muistona pari kuvatusta
Kuva
Kuva
Tää on oikeesti upea paikka käydä syömässä ja ruoka on erinomaista :wink2:
Tytöt oli hiukan kauhuissan kun kerroin meitä olevan 16henkeä ja kaikki helvetin nälissään.
Kun sitten tytöt reippaasti oikein järjesti meille pöydän johon mahduttiin koko lauma, halusivat he ikuistaa koko joukon yhteiskuvaan itsensä kanssa :) Näistä tulee kyllä aina aika mieltön fiilis :hearton:
Kuva
Kun saatiin sitten joka poika tyydytettyä (nälän tunteesta), oli aika lähteä ajelemaan kohti Tallinnaa ja tallinkin terminaalia. Niinkuin aina, kaikki hyvä loppuu aikanaan :cry:
Ja siitä sitten letkaa parkkiin ja odottelemaan lauttaan pääsyä
Kuva
Voisi sanoa, että eturivin paikat :wink2:
Kuva
Ja apinalauma suuntasi tietysti baariin :cheers:
Kuva

No siinähän se tämän kertainen, nyt jo viime vuoden reissu olikin... Mitä tästä nyt sanoisi? Vaikka olikin normaalia lyhyempi reissu, niin kyllä nää mulle on ihan must juttuja :hearton:
Helvetin makeeta tehdä reissuja upeiden ihmisten kanssa ja nähdä uusia paikkoja koko ajan lisää.
Kyllähän tämäkin reissu olis pitänyt olla vähintäänkin viikon mittainen, mutta nyt oli näin :)
UPEETA SAATANA :hearton: :hearton: :hearton:

PS.Tämän vuoden reissusta tulee infoa taas tännekin, kun uskon vahvasti että muutamia uusia mahtunee mukaan :wink2:
Alustavasti sen verran, että reissu tulee sijoituumaan elokuun alkuun ja matkalle osuu ainakin nämä :upto:
Kuva
Kuva
Jos kiinnostaa, niin kannattanee laittaa kotona loma-anomus vetämään :wink:

Avatar
Zippaaja
Viestit: 844
Liittynyt: Ti Loka 04, 2005 12:00 am

Re: NFT Road trip lucky number SEVEN goes hillclimb 9-12.7-1

Viesti Kirjoittaja Zippaaja » Su Tammi 10, 2016 11:47 am

Ei huono reissu lainkaan ja ei huono reissu ilmeisesti tulossakaan. Näitä on edelleen aina ilo lukea, vaikka täällä nyt alkaakin olemaan lukijatkin kohta vähissä :D

Vastaa Viestiin