fzr 1000 koneesta tietävät

Valvojat: B1200, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

AILD
Viestit: 70
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:00 am

fzr 1000 koneesta tietävät

Viesti Kirjoittaja AILD » Ma Touko 11, 2009 7:31 pm

tänään sitten kävi niin että kun olin lähössä töistä ja yammun starttasin käyntiin, niin alko yhtäkkiä valua oikeen kunnolla öljyä koneen alapuolelta jostain ihme pikkurillin mentävästä aukosta/reijästä, kohta on siis suurinpiirtein siinä kun kytkinkahvasta lähtee öljy letku tohon koneen kylkeen, niin vähän sen alapuolella ja reikä lähti suoraan ylöspäin koneeseen päin, ei edes nähny reikää kunnolla, pitäis kallistaa melkein kyljelleen ja taskulampun valossa kattoo et näkis ja reijässä oli joku ihme rautajuttu sisällä mis oli joku klöntti ja klöntti näky reijän suussa, mikä ihme toi voi olla? onko sieltä irronnu joku osa vai? ja sen takia öljyä kusee niin perkeleesti ja vuotaa vaan kun pyörä on käynnissä. tässä linkki kuvaan koneesta ja punasella oon ympyröiny kohdan mikä vois olla kyseessä? eli tossa siis menee toi öljyputki ja onko tossa joku ruuvi tai joku muu vastaava tossa putken kohalla. pieni nasta näyttäis lähtevän tosta öljy putkesta, vai onko toi mikään? apuja apuja!?!?!


http://www.kuvaboxi.fi/mediaobjects/ori ... 80orig.jpg

Pee_Tee
Viestit: 88
Liittynyt: Pe Joulu 29, 2006 1:00 am

Viesti Kirjoittaja Pee_Tee » Ma Touko 11, 2009 9:34 pm

En tiedä puhutaanko samasta asiasta, mutta -93 fzr alkoi joskus valuttamaan öljyä "ylimääräisestä" öljypropusta koneen kyljestä. Oli ilmeisesti haljennut omia aikojaan ja pikkuhiljaa alkoi tihkumaan öljyä pihalle. Oli kyllä vähän sun kuvailemaasi isompi, n. 25mm ulkohalkaisijaltaan, mutta uuden tulpan tilatessani tuli liian pieni ekalla kerralla, eli niitä taitaa olla siellä enemmänkin. Olisikohan 8mm kuusiokolokanta ollut keskellä. Helppo ja halpa korjaus jos sieltä löytyy vika.

AILD
Viestit: 70
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:00 am

Viesti Kirjoittaja AILD » Ke Touko 13, 2009 1:39 pm

Vika löydetty, kytkin kahvalta lähtevä öljy putki joka menee tohon koneen kylkee ja painaa sitä pitkää siirtotankoa, vai mikä nyt onkaan niin sen stefa oli pompannu sieltä kolosestaan puoliks pihalle, ja kuten vuotava öljypohjan tiiviste jonka vaihdoin aikasemmin, oli jo kertaalleen käytetty, oli tämäkin karhun raiskaama stefaki laitettu uusio käyttöön tiivisteliiman kera, ei voi ymmärtää näitä jotka näkee vaivaa vaihtaa uudet männät, mutta tiivisteitä ei osteta uusia vaan kootaan paketti vanhoilla paskoilla!!! :angry:

Vastaa Viestiin